ØENS Ejendomsadministration leverer totalløsninger indenfor administration af andels- og ejerforeninger, gårdlaug og grundejerforeninger samt bolig- og erhvervsudlejningsejendomme. 

Vi beskæftiger kompetente og erfarne ejendomsadministratorer, som alle bestræber sig på at levere personlig og nærværende service – hver dag. Hos ØENS Ejendomsadministration er et personligt og tæt forhold til vores foreninger og deres bestyrelser nemlig en kerneværdi, og du kan trygt overlade ansvaret til os, når det gælder vedligeholdelse af ejendomme, byggesager, beboerkommunikation, generalforsamlinger og meget mere. ØENS Ejendomsadministration varetager i dag administrationen af mere end +250 boligforeninger, +200 udlejningsejendomme samt over 1100 haver og parceller i en række haveforeninger.

Via vores kontorfællesskab med ØENS Advokatfirma sikrer vi høj inhouse juridisk rådgivning i forbindelse med vores administrationsklienters behov i boligsager, byggesager, forsikringssager og meget mere. Vi stiller markedets bedste onlinesystem til kommunikation i ejendommen til rådighed for vores andelsboligforeninger og ejerforeninger. Systemet hedder ProBo og er udviklet specielt til at gøre bestyrelsens arbejde lettere. Med vores investering i de nyeste IT-systemer garanterer vi professionel styring af vores klienters og foreningers ejendomme.

ØENS Ejendomsadministration er medlem af erhvervsorganisationen EjendomDanmark, hvilket betyder, at vi efterlever branchens etiske normer. Vi respekterer vores kunder, ønsker at værne om ejendomsadministration som et selvstændigt erhverv og stiller høje krav til vores ejendomsadministratorers professionelle standard og etik. ØENS Ejendomsadministration har tegnet en professionel ansvarsforsikring hos HDI Danmark.


ØENS Rådgivningshus er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. ØENS er professionel rådgivning og dit naturlige førstevalg, når du har brug for en advokat eller skal have administreret, drevet og udviklet en ejendom, en andels- eller ejerforening eller en virksomhed. Vi beskæftiger mere end 90 kvalificerede medarbejdere med speciale inden for alle juridiske områder samt virksomheds- og ejendomsadministration, drift og udvikling heraf.

Har du spørgsmål? Ring til os på 3246 4646.

Foreningens kontaktpersoner er:

Anne Leth

Ejendomsadministrator

Tlf: +4544451112

acl@oadv.dk

Pia Brandt Knudsen

Controller

Tlf: +4532464633

pia@oadv.dk

Læs mere om Pia her.